首页 | 新闻 | 财经 | 科技 | 体育 | 娱乐 | 汽车 | 房产 | 教育 | 旅游 | 游戏
首页 > 新闻中心 > 今日热点 > 正文

lol云顶官网手游

2021-04-11 18:22 来源:lol云顶官网手游 大字体 小字体 扫码带走
打印
抛开清明节当天,他表示,在清明期间的其他时间,如果一群年轻人只是出门踏青或者郊游,或者参加以散心、游玩等为目的社交活动,那说“快乐”也是可以的。或者,可以道一声清明平安。(完)【编辑:孙静波】suitable place to live.听力原文11. M: Welcome back. How was your vacation?W: Just fine. We had only one good day as far as the weather was concerned. But the hotel was beautiful, and I’ve never known friendlier people.Q: What does the woman imply?12. M: I missed the bus again today because I turned the alarm clock off in my sleep.W: Try putting it far enough away from your bed that you’ll have to get up to turn it off.Q: What does the woman suggest the man do?13. M: Mary, are you reading?W: Not at all. I’m trying to make this skirt short. The fashions this year say you should wear skirts one inch above the knee.Q: What can we learn from the conversation?14. W: Did you listen to the news? Who won the championship in the match?M: Robert Brown. I think he was fantastic. This is an important comeback I his career.Q: What can we learn about Robert Brown?15. W: Hoe did you get here so quickly? You told me your car was broken.M: Yeah, it is. I wanted to take a taxi, but my next door neighbor saw me walking and offered me a ride.Q: How did the man get there?16. W: What do you think of the plan to build an atomic power station in this village?M: I have strong objection to the idea. It will ruin the village. And in any case I don’t think it’s necessary.Q: What is the man’s attitude to the plan?17. M: All these books are very interesting and instructive, but I don’t know which one suits mebest for my course.W: What about this one? It’s said to be the best seller in this field.Q: What do we learn from the conversation?18. W: Good morning. This is Dr. Allen’s office.M: Good morning. I’d like to have it done this week if possible.Q: Who is this woman?Conversation One【听力原文】W: Wang Ning, do you think we make too much use of tinned and frozen food in Britain? The supermarkets here are full of them, aren’t they? Perhaps that is why our food is not very tasty, as you may have found out already.M: But frozen foods are con venient and handy, aren’t they? Just think of all the tedious work we have to do in the kitchen if it weren’t for frozen foods.W: Yes, that’s true! But you spend much more time cooking and preparing meals in your country than we do in Britain, don’t you?M: Yes, I suppose we do. You make less fuss about food than we do. In my own country, we have two big meals a day, that is, lunch and dinner, and we spend a lot time preparing them. [19] Here in Britain, you have only one big meal a day, apart from breakfast and lunch snack, and you spend much less time preparing it.W: Yes, but we’re just as fond of good and delicious food as you are.M: Well, you certainly don’t show it!W: We do fuss about our meals sometimes, and remember, [20] we like to eat out on special occasions, such as weekend evenings, birthday parties and other celebrations. [21(1)] London is full of foreign restaurants where you can get all the exotic dishes of world. You must come out with us one evening, Wang Ning.M: Thank you very much, I’d love to. [21(2)] And that’s what I like about London. There’s always so much to see and so. I think I have made a wise decision when I chose to line and study in London.Conversation Two【听力原文】W: Please sit down, Mr. Wilson. [22(1)] My name is Jane Smith and I’m the personnel manager. M: Hello. How do you do?W: Now, [22(2)] this is just a short preliminary interview. I’d like to talk about your present job and that you’ve done up to now.M: Yes, of course.W: Well, could you tell me how long you’ve had y our present position in Evening News. It is Evening News, isn’t it?M: Yes, that’s right. Um, I’m not sure, let’s see, I left university in the summer of 1998…is that right? Yes, in 1998. Then I was unemployed for about two months, and then I traveled round Britain for a few weeks, so [23] it must be more than seven years now in fact.W: Um…yes. And have you any particular reason for waiting to change jobs? I mean, why do you want to move?M: Well, I actually like my present job and still find it interestin g. The salary is OK, so it’s nothing to do with money. Though you can always do with more, [24] I suppose the thing is that I’m really very ambitious and keen to get promoted, so that’s the real reason.W: You say you like your job. Can you tell me what aspect you like most?M: Oh dear! That’s difficult. There are so many things. The colleagues are quite nice to get along with, so there’s a good co-operative atmosphere. And compared to other press, the workingconditions are great. I mean the office itself is good.W: Um, yes.M: And then there’s the fact that as a journalist I had done an article for the newspaper about what happened at home or in the world, so I had to make decisions. [25] I must be responsible for what I have written. You know, that is what I really like the most about the job. They give me lots of room for initiative.W: Yes, well, we are looking for someone who isn’t a clock-watcher and who isn’t too concerned about working fairly long hours.M: Oh, I don’t mind that. I’m used to it. I o ften work long hours. I was made to work at weekends. There was a lot more pressure in writing an article for the newspaper.W: And what about your education? You went to Leeds University, didn’t you?M: Yes. After leaving school I started a diploma course in design at the University, but I decided to change courses and did Postgraduate Diploma in Social and Public Policy instead.W: Good. Yes, thank you for your coming. I’ll call you about our decision as soon as possible. M: Thank you very much.Section BPassage One【听力原文】[26] Lions prefer to eat without having to do much work. When resting in the shade, they are watching the sky. And [27(1)] if they see the birds fly down, they immediately sense that something must be happening. Even in the heat of the day, they will certainly arise and run a mile across the plains to find out what is going on. [27(2)] If another animal has made a kill, they will drive it off and take the animal for themselves. A grown lion can easily consume 60 pounds of meat at a single feeding. Often, they eat until it seems painful for them to lie down. [28] The female lions are learner and swifter, and as a result, are better hunters than the males. Most kills are made at night or just before dawn. The kill is the most exciting moment of their time—about 20 hours a day—sleeping and resting. Lions are also social cats. And during these times of leisure, they love to romp with each other, and the young lions are always playing among themselves and with their parents.Passage Two【听力原文】What is the sky? Where is it? How high is it? What lies above the sky? I am sure that you have asked these questions. They are very difficult to answer, aren’t they?If someone asked you, “What color is the sky?” I expected that you would answer: Blue. I am afraid that you would be wrong. [29] The sky has no color. When we see blue, we are looking at the blue sunlight. The sunlight is shining on little bits of dust in the air.Is the sky full of air? I am sure you have asked this question, too. We know that there is air all around the world. We could not breathe without air. [30] Airplanes could not fly without air. They need air to lift their wings. Airplanes cannot fly very high because as they go higher, the air getsthinner. [31] If we go far enough away from the earth, we find there is no air.Perhaps we can answer some of our questions now. What is the sky? Nothing. Where is it? It is all around the world. The sky is space. In this space there is nothing except the sun, the moon and all the stars.Passage Three【听力原文】Boris has starred in a dozen horror movies. He always plays a monster, a ghost, or some other frightening character. He uses a lot of make-up to make his face as horrifying as possible. Boris finds it interesting to play monsters. He has never been interested in playing romantic heroes, even though he is quite good-looking without his make-up.Last year, after he had made five horror movies in arrow, [32] Boris was so exhausted that he wanted to take a long vacation. He went to a tro pical island where no one knew him and he didn’t have to do anything but lie on the beach. [33] But soon he was bored. Lying on the beach all day with nothing to do can be boring. Boris wanted to do something interesting and exciting again. After that vacation, Boris decided that he liked his exhausting schedule after all.When he came back from his vacations, Boris began working on a new movie right away. [34] He was so glad to be occupied again that he didn’t think about being tired. All this attention was devoted to his performance. Boris was determined to be more frightening in this movie than he had ever been before.In real life, Boris isn’t frightening at all. People are always amazed to see how handsome he is off the screen. [35] He is also very kind, especially with children. That is why Boris was so surprised last week when a little girl he met on the street screamed and ran away from him. Boris had forgotten to take off his make-up.Model Test 3Section A11. [A] They arrived at the hotel just in time.[B] They found the hotel full.[C] They would go to the other hotel.[D] They had to go to other hotels.12. [A] The man is not sure if Susan has rung him.[B] The man knows Susan, but not very well.[C] The name sounds familiar to the man.[D] The man doesn’t know Susan at all.13. [A] Join in the acting group to make a few friends.[B] Sing the song for his friends first.[C] Pretend that he is performing for his friends.[D] Sit there to practice the song.14. [A] He hasn’t had time to try it on yet.[B] It doesn’t fit him very well.[C] He needs a long-sleeved shirt.[D] He’s not sure he likes the pattern.15. [A] Economics.[B] Political Science.[C] Both Economics and Political Science.[D] Neither.16. [A] The woman did her share in doing the job.[B] The man took for granted the woman’s help.[C] The woman did not help fulfill her help.[D] The man doesn’t thank the woman for her help.17. [A] He can’t go to the play.[B] He’s already seen the play.[C] He’ll go to the play with the woman.[D] He doesn’t want people to know where he’s going.18. [A] The man likes playing tennis.[B] The man is a member of a school league.[C] The woman is grading people in playing tennis.[D] The woman is not a beginner but a middling one in sports.Questions 19 to 21 are based on the conversation you have just heard.19. [A] Because they are interesting.[B] Because they are required by the school.[C] Because they are beneficial for future work.[D] Because they are needed to apply for scholarship.20. [A] They don’t have enough money to pay high fees.[B] They have learned too many grammar rules.[C] They can’t deal with the assignment of reading and wri ting.[D] They have great difficulties in communication with native speakers.21. [A] Financial problems.[B] Heavy burden of part-time jobs.[C] Not having enough time for work due to partying.[D] Lack of right attitude and skills in classroom work.Questions 22 to 25 are based on the conversation you have just heard.22. [A] The rules in English language.[B] Learning English and mathematics.[C] The approach to learning English.[D] Playing soccer needs a lot of exercise.23. [A] To pass the exam.[B] To obtain master’s degree at the university.[C] To join the soccer team.[D] To prepare himself for study at the university.24. [A] Rules of playing soccer are confusing.[B] The man needn’t learn the rules of English.[C] Languages can not be learned very well in English.[D] Rules are important for adults in learning languages.25. [A] The woman is an English teacher.[B] The man used to be a good soccer player.[C] The woman has mastered English quite well.[D] The man will realize the importance of practice in learning a language. Section BPassage OneQuestions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.26. [A] It’s amazing that anyone could move so fast.[B] Televisions mark the beginning of modern life.[C] Modern life is changing very fast.[D] It’s hard to remember the past.27. [A] Because change happened so quickly.[B] Because people were not interested init.[C] Because people were too busy with their work.[D] Because change happened so slowly.28. [A] She felt like being interested in it.[B] She was not happy about it.[C] She felt disappointed.[D] She was really amazed.Passage TwoQuestions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.29. [A] To show off their wealth.[B] To change the way they feel.[C] To regain their money.[D] To be different from others.30. [A] To help solve their psychological problems.[B] To play games with them.[C] To send them to the hospital.[D] To make them aware of its harmfulness.31. [A] They need care and affection.[B] They are fond of round-the-world trips.[C] They are mostly from broken families.[D] They are likely to commit crimes.Passage ThreeQuestions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.32. [A] The relationship between diet and the health.[B] The relationship between the amount of food and diet.[C] The relationship between mice and diet.[D] The relationship between mice and men.33. [A] They do not have a healthy diet.[B] They eat only one cup of food a day.[C] They use the equipment in their cages.[D] They get bored with the kind of food in the cup.34. [A] One year. [B] Three years.[C] A year and a half. [D] About two years.35. [A] People who eat less will live longer.[B] People who eat only a cup of food a day will be healthy.[C] People who eat a healthy diet will not get sick.[D] If people eat the same diet as the mice’s, they will be healthier.Section CVegetable gardening is the relaxing art and science of turning a love for growing plants into a (36) activity.Many things make gardening a national hobby for both young and old. For a large number of people, the (37) of spring gardening provide a happy escape from winter (38) .Vegetable gardeners agree that many (39) vegetables are superior to those(40) from markets. From spring through late fall, a well-planned and well-kept garden can provide a supply of fresh vegetables. (41) make it possible to keep some of the vegetables to be (42) at a later date. Other vegetables can be (43) for a few monthsin a cool area. Having vegetables in the backyard makes home gardening appealing for many people. (44) .One should not plant a garden that is too large to care for. (45) .Vegetables do well in full sunlight and need at least five or six hours of sun and during the middle of the day. Too much shading results in poor plants and few vegetables. (46) .听力答案11.A 12.C 13.C 14.B 15.A 16.A 17.A 18.A 19.C 20.C 21.A 22.C 23.D 24.C 25.D 26.C 27.A 28.D 29.B 30.A 31.A 32.A 33.B 34.D 35.A36. productive 37. thoughts 38. boredom 39. home-grown 40. purchased 41. Freezers 42. enjoyed 43. stored44. In addition, vegetable gardening provides exercise and fun for both urban and suburbanfamilies.45. A small well-kept garden is more enjoyable and profitable than a large neglected one46. If possible, the garden should be near the house so that the gardener can work in it at oddmoment.听力原文11. W: If we had arrived later, we should have found the hotel full.M: But we could go somewhere else.Q: What do we know about them from the conversation?12. W: Do you know Susan Fleming?M: That name rings a bell, but I’m not sure.Q: What do we learn from the conversation?13. M: I’ve been practicing that song all week, but I’m still afraid of standing in front of such alarge audience.W: Just act as if they are all your friends and you’ll be fine.Q: What does the woman suggest the man do?14. W: Have you had a chance to wear your new shirt yet?M: That reminds me. I’ve been meaning to exchange it for a larger size.Q: What does the man imply about the shirt?15. M: Rick got an A in economics and only a C in Political Science.W: But he still thinks that Political Science is less complicated than Economics.Q: Which subject does Rick think is more difficult?16. W: John, they say you were quite successful in correcting the plan ahead of schedule.M: Well, I would be on my way doing the job if it had not been for your help last year.Q: What can we learn from the conversation?17. W: It’s very nice of you to give me your tickets for the play.M: Please don’t mention it. I’m going to be out if town this weekend anyway.Q: What can we inferred about the man?18. W: How do you rate your game, beginner or league?M: Oh, no, I’m not league standard, just average really, not bad, but not good. I just play tennis for fun and to keep fit.Q: What do we learn from the conversation?Conversation One【听力原文】W: Now, please tell me something about the difference between American education and education in many other countries.TOP相关主题科学试卷及答案人教版教材听力原文毛概期末试卷及答案中口听力原文及解析剑11听力test2文本农田水利学试题答案听力文本、答案及原文ModelTest1-5听力文本、答案及原文ModelTest1-5_英语学习_外语学习_教育专区。ModelTest1 Section A 11. [A] Because he wants to meet the woman’s cousin. [B]......大学英语四级听力模拟题modeltest1-4答案及听力原文大学英语四级听力模拟题modeltest1-4答案及听力原文_研究生入学考试_高等教育_教育专区。大学英语四级听力模拟题modeltest1-4答案及听力原文......ModelTest1听力原文及答案ModelTest1听力原文及答案_英语学习_外语学习_教育专区。

  新疆且末县城与塔克拉玛干沙漠之间隔着车尔臣河(3月31日摄,无人机照片)。新华社记者高晗摄地图再切换到中国最大沙漠——塔克拉玛干沙漠东南缘的新疆且末县,这个人口不足十万的小城是全国面积第二大县,但是全县三分之二的面积为沙化土地。车尔臣河东岸的流动沙漠与县城仅一河之隔,距县城中心不足两公里。短视频截图主播们通过电话连线或去现场调解的方式,帮求助者解决纠纷,少则几小时,长则几天,烦心的问题都能得到圆满解决。他们常常打着“让坏人得到严惩”的旗号,让观众深入参与到调解中,比如他们会说:“今天我必须把你和那个男人搅散,是不是家人们,同意的扣1。”最后当弱者得到保护时,观看直播的观众也心满意足。Sina.cn(京ICP0000007) 2021-04-04 08:02

image.png

  ▲lol云顶官网手游:日本今起展开新冠疫苗接种计划

  4月6日,光明日报客户端发表时评《热炒国产鞋涨价31倍,谁在收割智商税?》称,中国消费者爱国产品牌,本属人之常情,绝不应该成为某些“炒鞋客”的可趁之机。那些恶意炒作国产品牌球鞋的相关平台,也有消费广大用户的爱国心之嫌。相信明眼人,都能看穿他们的伎俩,不会盲目跟风。去年底的一天,西贾村党支部书记郝保国打来电话:“有村民正在耕地里建粮仓。”李洪波随即赶往现场。粮仓是种粮大户郝子坤建的,为方便自家粮食存放,他动了这个心思。一番动之以情、晓之以理,郝子坤选择了主动拆除。

  没有支付的话,其他相关系统的链接没法接入、没有入口,支付是构建生态系统重要的接口之一。泉州人爱喝汤无论是鸡汤还是取材当地的海鲜汤,其中的食材都少不了提高免疫力的茯苓多糖,无论是煲汤还是茯苓膏,茯苓都是其中的精华食材,除了作为食材茯苓还有着益脾和胃,宁心安神的药用价值。中心村卫生室建成什么样?实施方案要求面积不小于40平方米,实行保健室、诊查室、治疗室、药房等四室分开;不设中心村卫生室的行政村,应设置巡诊室……这些细致规定,确保了整合型医疗卫生服务体系建设的顺利推进。

image.png

  ▲lol云顶官网手游:微博之夜终于官宣,9大顶流小生罕见同台,阵容堪称“有生之年”

 

  原标题:阅读空间|《七堂半大脑课》参考消息网3月29日报道《七堂半大脑课》作者:丽萨·费尔德曼·巴雷特出版时间:2020年11月通过七篇短文(外加一小段关于大脑如何演化的内容),这本精简、有趣、易懂的小书展示了源自神经科学研究最前沿、能让你脑洞大开的知识。你将学到大脑从哪里来,它们有什么样的结构(以及为什么这很重要),还有你的大脑如何与其他人的大脑合作、创造出你经历的一切。在这一过程中,你还将学会抛弃一些流行的观念,比如“蜥蜴脑”的概念,以及所谓思想与情感之争、甚至先天与后天之争会决定你的行为。浙江省心理健康促进会成员、杭州市总工会特聘婚恋专家凌子感到,现在因为彩礼闹不和的情侣蛮多。“主要还是得双方协商,根据对方经济条件来。已经走到婚姻这一步,把钱看得高于感情就会伤了感情”。环境局局长黄锦星当日分别与南区和湾仔的地区组织代表会面。他在会上表示,完善选举制度,落实“爱国者治港”原则,可拨乱反正。期望社会重回正轨,让“一国两制”行稳致远。黄锦星指出,完善选举制度可让政府及社会聚焦改善民生,发展经济以及提升环保,令大众安居乐业。他鼓励地区代表多了解并支持有关立法工作,并就完善选举制度对社区人士解说。

image.png

  ▲lol云顶官网手游:跨境往来“中国方案”:中国版“国际旅行健康证明”上线

image.png

  ▲lol云顶官网手游:第43个植树节:2020年中国完成造林677万公顷

  “据悉,4月5日,金德强驾驶货车进入丰润区姜家营治超站岗亭接受路警联合检查。执法人员发现该货车北斗定位系统未在线运行,涉嫌违反道路运输有关法规,依法将车辆引导至治超站院内暂停,并告知金德强到治超站证照室接受进一步核查。金德强没有立即到证照室接受核查,而是自行离开现场。后经调查发现,其到附近供销社购买农药,返回治超站到证照室窗口咨询违法行为处罚标准。工作人员根据《河北省道路运输条例》规定,告诉其类似违法案例查实后罚款2000元。咨询期间,尚未实施处罚行为,双方无过激言行,也没有发生言语和肢体冲突。在没有征兆的情况下,其从裤子口袋内掏出事先购买的农药快速喝下。证照室工作人员发现金德强喝下的不明液体是农药后,及时报警并拨打120急救电话。在场人员立即将其送往医院,经医院全力抢救,救治无效去世。结合医院临床检验诊断,公安机关认定金德强系服用大剂量“敌草快”农药自杀身亡,家属对此无异议。左边的角落里,树上有两个被吊死的黑奴,他们的身下,是真正的血棉花。相信随着香港有关修法工作依法、有序进行,将为香港落实“爱国者治港”原则,实现选贤任能提供坚实的制度保障,有利于香港走出“政治泥沼”,进而逐步解决社会深层次矛盾。(完)【编辑:苑菁菁】

image.png

  ▲lol云顶官网手游:陕西省体育赛事管理办法


初审编辑:扫墨听茶 二审编辑:盏茶作酒